Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hus tar tid att bygga

Ett hus tar tid att bygga
Min självkänsla
Är ett hus som brunnit ner
Så jag måste bygga upp det igen
Spik för spik, bit för bit
Det skulle hjälpa om du slutade
Ta bort spikarna jag just satt dit




Fri vers av Manito
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-06-19 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manito