Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min mormor som dog den 17 augusti 2004


Tårar av saknad

Det har redan gått tre år
År av saknad
Ner för kinden rinner en tår
En tår av saknad

Jag lägger blommor på din grav
Blommor av saknad
Jag glömmer aldrig all kärlek du gav
Två tårar av saknad

Tänker på hur det var
Tankar av saknad
Jag önskar du fanns kvar
Tre tårar av saknad

Det finns en tomhet inom mig
En tomhet av saknad
Den kan bara fyllas igen av dig
Fyra tårar av saknad

Hoppas du sitter och på oss ser
Hopp av saknad
Jag hoppas du sitter och ler
Fem tårar av saknad

Saknar dig, önskar du va här
En önskan av saknad
En saknad jag alltid bär
Tårar av saknad




Fri vers av Manito
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-06-19 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manito