Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord kan göra riktigt jäkla ont


Ord gör ont

Vi är rätt nära vänner
Gått igenom mycket
Du och jag
Jag vill bara att du ska veta hur jag känner

Vill att du ska veta att orden fastnar
Skaver inuti
Länge, länge
Dom finns där inne i

De flesta rinner av mig
Men så finns det dom som tar
Dom finns i mitt huvud
Och dom stannar envist kvar

När jag säger åt dig
Så tar du det på skämt
Men jag är trött på att vara din hackkyckling
Jämt, jämt, jämt!

Jag är trött på att skratta
När insidan nästan gråter
Men alla andra skrattar ju
Och jag dig förlåter

Jag vet att det är på skämt
När du hackar på mig
Jämt, jämt, jämt
Men det är inte roligt längre

Du om någon vet
Att ord gör ont
Även på skämt




Fri vers av Manito
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-19 09:50



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
vänd ryggen till och gå ..man ska ej umgås med människor som ständigt drar ner en i skiten..bra text!
2007-06-19

  Nicklasb
Vet hur det känns, men jag ger igen med samma mynt.
Det finns ett jättebra amerikanskt ordspråk: Sticks and stones may brake my bones but words may brake my heart.

Finns ingen anledning att hålla fast vid en person som plågar din själ då får du alltid må dåligt
2007-06-19

  Sofie Söderberg
känner igen mej jätte mkt.
man vet att det är på skämt, men vissa saker tar hårt på en utan att andra fattar. ska man säga det? eller framstår man bara som fånig då ?
bra skrivet iallafall ;)
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Manito