Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste få börja om

Måste här ifrån
Måste få börja om
Måste få starta ett nytt liv
Någonstans där jag inte känner nån




Fri vers av Manito
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-06-19 09:50



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Känner precis som du..bra text!
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Manito