Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt tar slut förr eller senare


När något tar slut

Jag vill skrika.
Skrika rakt ut.
Varför är jag jämt så rädd?
När något tar slut.
Koncentrerar mig på slutet,
Istället för det som börjar.




Fri vers av Manito
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-06-21 14:53



Bookmark and Share


    susi
Så här känner jag mig också,
man undrar varför det underbara tar slut.
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Manito