Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag

Var dig själv så blir allting bra
Jag har bara en fråga
Vem är jag?




Fri vers av Manito
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-06-21 14:53



Bookmark and Share


  millie
Klockrent :)
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Manito