Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom sommar

Kom vår

Med löfte om framtid

Kom värme

Och lyft de som dyrkar

Kom vindar

Och sopa undan tristessen

Kom sommar

Det är du värd




Fri vers av akseli
Läst 611 gånger
Publicerad 2005-03-20 22:48



Bookmark and Share


  Snörosen
gillade den här...man längtar redan...mmm...
2005-03-22
  > Nästa text
< Föregående

akseli
akseli