Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är nog lite inspirerad av skaparkursen jag gått på, ser färger och motiv överallt numera.... :-)


färger

färgerna dansar
vackert
för ögat mitt

målar grå vardag
i regnbågsfärger
och nyanser

ljuset faller
på målningen min

prismans alla färger
lyser upp
ett vackert sceneri

guldglänsande rosenröd
gyllenbrun sommargrön

persikogul himmelsblå
och sprakande kristallvitt








Fri vers av Marreb
Läst 445 gånger
Publicerad 2007-06-19 20:54



Bookmark and Share


  Jojo
Låter härligt, får lust att måla
2007-06-20

  Leif Furstedt
Vacker färgsattning med ordfärger, tjusigt.
2007-06-19

    eva m h
Vakert målat!
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb