Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Shhhh... Lyssna till de döende toner av gårdagen.


Penseldrag i moll och toner i umbra

 

Murgrönan rinner röd
längs den blå fasaden
i det gula ljuset

men du ser inte det
i din svartvita värld

utan gråtoner

tystnar min själ
och stänger sin port

i det gula ljuset
längs den blå fasaden
där murgrönan rinner röd

 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-22 02:32



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
brilliant!
2007-07-14

  [ShadowWalker]
Dynamisk färglära sprakandes i sina toner emot mitt sinne, brilliant i sin enkelhet, som vanligt, Tack!
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris