Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det hänger samman, sa de...


Mellannord



De säger att han var

melankolisk

Men han fuktade fingret
och kände vinden

mellan Nord

och dig, just bortom
sydsydväst svarade han

melodramatiskt

Det var där han var


idag




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-22 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris