Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara jnåbgra jävla ord som inte blev som jag tänkt mig...


under ett paraply som vägrar flyga

utanför mitt fönster



står en vit skåpbil och
gråter saknande vinter-
tårar efter en röd liten ferarri
från milano

ännu en ungdomskärlek som
försvann

och jag har hundra orosmoln i
huvudet
de regnar grå gegga som
sätter sig någonstans bakom
revbenen
täpper till allting
allting

mina tårar har torkat till
små kristaller i
ögonfransarna



och

på min gråa granitfönsterkarm står
en solros med vissna kronblad och
andas drömmar om hawaii där
paraplyn byts ut mot
parasoll

paraplyn byts ut mot
parasoll

byt ut mig med
förresten byt ut mig
med

utanför mitt fönster



ligger ett nertampat
hjärta på zebrarandig
asfalt och blöder sot från
slocknad kärlek









jag tror att det är mitt












Övriga genrer av crapcat
Läst 934 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-22 17:24



Bookmark and Share


  edvin medvind
Det här är riktigt bra. Gillar sättet du skriver på, både naivt och cyniskt.
2007-10-01

  andreawolf
DU SKRIVER VERKLIGEN BRA ALLTSÅ!
du vet dessutom hur man använder upprepningarna så att det blir bra!

\"utanför mitt fönster
ligger ett nertampat
hjärta på zebrarandig
asfalt och blöder sot från
slocknad kärlek\"
2007-08-02

    inmeddiginålsögatkamel
Kärlek till dig!
2007-07-09

  Ola Rydberg
Denna var ju super
stark och poetisk
favoritrad
(en solros med vissna kronblad
och andas drömmar om hawaii)

slutet var ochså starkt
2007-06-26

  TedEdFred
MEN GUD DENHÄR ÄR JU UNDERBAR.

Jag tycker fan denhär var jättebra och sådär sorglig och ensam och den börjar bra och den är stillsamm och lugn och inget behöver ändras för allt är perfekt. och den slutar bra.och ååååååååååååh..
2007-06-25

  Jolly Roger
I hate you for being better than me...but i love you for the same reason ^* !
2007-06-22

  *Camilla*
Oh gud vad bra! Jag rös

vadå att du inte kan skriva
du är så grymt duktig!
Du får iaf mig att rysa
och det är inte många som gör det

bra!
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

crapcat