Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjung mej en sång om saknad

solkatterna leker på din rullgardin,
ingenting är sig likt och du säger att
det kväver dej
jag ser inga slumrande städer bakom dina ögonlock
men jag flätar ditt hår och städar bort alla brutna ögonfransar
ändå
vi är samma saga men inte samma ord
och om jag är tystnaden
är du trafiken
när du ber om bättre cigaretter, en
sång om saknad
jag har inget att ge inget att ta
(av)

vi har vandrat alla gator
sprättat upp alla himlar
det fanns inget universum där bakom bara massa ord om
besvikelse, jag känner när jag håller
din hand att
inga vägar vill ha våra smutsiga fotspår



skuggkatterna leker på din rullgardin
om jag är tystnaden
är du paniken

allting
är sig likt
du säger att det


dödar dej



















Fri vers av crapcat
Läst 1054 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-03 17:35



Bookmark and Share


  Матрёшa
åh! så fint!! =)

känslan du förmedlar når sannerligen in!! =)
2010-04-18

  Doktor Vinter
"jag ser inga slumrande städer bakom dina ögonlock
men jag flätar ditt hår och städar bort alla brutna ögonfransar
ändå
vi är samma saga men inte samma ord"

Jäklar. Du..
Nej, jag vet inte.

Fan vad bra.
2009-07-15

  julia.s
åh, underbart.
2009-06-26

  Freya
det är sånt här som får mig att bara sätta mig ner på golvet nu omedelbums och verkligen försöka skriva.
tror faktiskt att jag ska göra så.
men först måste jag bara påpeka utropa att denna text är väldigtväldigtväldigt mycket jättebra.
2009-06-16

    majbarn
isa måste bara säga igen att åh gud vad duktig du är!!
2009-05-08

    inmeddiginålsögatkamel
"solkatterna leker på din rullgardin"
Åh.

Göra come back snart?
2009-02-27

  Linds
jag får en känsla av att du vill förmedla att du har blivit missförstådd av någon.
eller kanske övergiven.
det är väldigt fina ord, det här.
2008-10-05

    Griddie
"vi är samma saga men inte samma ord"

var får du all inspiration ifrån?
2008-09-25

    majbarn
dina ord tar liksom aldrig slut
2008-09-14

  Paraply
detta var verkligen
2008-08-30

  RutigKjol
jävlar, den här texten sätter sig i mitt bakhuvud och lämnar mig mållös. enormt vacker i sin brutala klarhet samtidigt som den är tänkvärd och åh! helt fantastisk iallafall, tack!
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

crapcat