Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag glömmer ibland.


flyktsommar

fönsterbleckfåglarna som
försvann

flygandes över röda himlar

jag simmade alltid
för långt ut från land


solstormar och maskrosorkaner

när vi dansade genom molnvärldar
red längs tulpantapeterna
på solkatternas varma
ryggar;

det vilade alltid
en skugga över ditt hav,
en skymning som skulle klippa av

solens alla strålar




fönsterbleckfåglarna som
försvann
flygandes mot nya
horsionter



jag ville aldrig ha dina andetag








under köksbordet
där världen stod i brand.




Fri vers av crapcat
Läst 1034 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-01-27 16:21



Bookmark and Share


    My_Ladie
Oh dina ord leker med skrivandets ramar och men blir typ upprymd av att läsa dem, maskrosorkaner, dansa genom molnvärldar, älskar det abstrakta och drömlika, hade varit roligt att veta vad du hade i tanken när du skrev, vad du såg framför dig och om du själv kan finna dig stå i solstormar och maskrosorkaner :D
2009-05-24

  Tove Meyer VIP
detta är fantastiskt. ja vad mer kan man säga.
2008-05-10

    lillapoeten
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!


VARFÖR ÄR DU SÅ OTROLIGT MAKALÖST BEGÅVAD/DUKTIG/BÄST! DU GÖR MIG AVUNDSJUK. & JAG ÄR FULLKOMLIGT FÖRÄLSKAD I DINA TEXTER.


(ursäkta capslockande)
2008-05-06

  aol
ruggigtbra suverän dikt
2008-04-16

    ej medlem längre
du är så skicklig tack
2008-04-12

    Griddie
Skitbra!!! Jag älskar den typen av dikter, försöker skriva själv, men de suger.
2008-02-19

    inmeddiginålsögatkamel
jag tycker om dig,
jag tycker verkligenverkligen om dig!
det finns ingenting bättre än en deseanA-dikt i min värld nu för tiden.
Jag borde skicka ett handskrivet beundrarbrev till dig snart. Med vattenfärgs-teckningar. Och maskrosor.
puss och kram<3
2008-02-13

  Junibarn
usch vad bra. Får nästan rysningar.
Har du läst thymes \"flyttsommar\"?
2008-02-06

  Freya
woh. jag älskar dina ord. alltså fönsterbläcksfåglar och det där. men det blir inget riktigt sammanhang i allt det vackra. det känns lite grann som lösryckta meningar. eller stycken.
2008-02-04

  Jolly Roger
Du är så jävla duktig
jag tycker inte om dig
blä!

<3
2008-02-03

  mirrorball
åh, jag älskar det där med tulpantapeterna och solkatterna. du är jätteduktigt. underbar dikt!
2008-01-27

  mollypop
detta var fantastiskt.
helt underbart.
2008-01-27

  Larz Gustafsson VIP
det vilade alltid
en skugga över ditt hav,
en skymning som skulle klippa av

solens alla strålar


Så kan det vara. Hur fint allting än känns så finns damoklessvärdet där. Som en nemesis.
2008-01-27

  Snubblaraldrig
Detta var ju underbart bra skrivet!
Hur du använder dig utav olika saker och gör dem till något annat!
Skickligt gjort måste jag säga..
\"när vi dansade genom molnvärldar
red längs tulpantapeterna
på solkatternas varma
ryggar;\"
Liksom, hallå! Detta är ju bara så bra.
Jaa denna fastnade jag verkligen för :)
*applåder*
//Gabbi
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

crapcat