Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland blir man överväldigad av vilka ordkonstnärer det finns här på poetsidan..


ordkonstnär

önskar jag kunde
brodera mina ord

måla in mina tankar
i vackert vävda mönster

spinna ett djupbottnat nät
kring det jag känner
att jag vill förmedla

spela mina tankars toner
som när höjdpunkten nås
i en symfoni

önskar jag kunde
snida det jag känner
till en välformad träskulptur

knåda hela paketet
till en fantastisk lerfigur

men orden räcker liksom inte till
hamnar inte i den ordningen som jag vill

snitsen och mönstret får jag lämna därhän
virka en liten duk av det garn jag har

ta mina stuvbitar av tyg
sy mig en dräkt som bara jag kan ha









Fri vers av Marreb
Läst 1167 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-06-23 10:55



Bookmark and Share


  jörgen g
Du har präntat ihop en mästerlig dikt om att inte vara en ordkonstnär just så som bara en ordkonstnär kan. Bravo!!!
2009-09-12

  taowaki
Det är så svårt att fånga det magiska i tillvaron då den realistiska vardagen tränger sig på. Du belyser med underbara toner känsligheten i ett liv som inte kan bli annat än halvdant.I verkligheten får man bara fånga ögonblicken när symfonin spelar stjärnklar harmoni. Gillar dina vackra ordbildningar
2008-03-16

  Jojo
ordkonstnär... ja, det är du verkligen!
2007-06-25

  Lejonhjärtas poesi
Känner igen mig så väl, bra fångat tänkvärda ordkonstnär som målar så vackert i ord.
2007-06-24

  tom boreland
som när det flyger
i huvet
men inte
vill landa
2007-06-23

  Sofie Viktoria
Känner igen längtan att få orden dit man vill. Tycker du lyckas väldigt bra här!
2007-06-23

    eva m h
Härligt diktat!
2007-06-23

    Mr.painter
JÄTTEBRAAAAAAAAAA
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb