Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg inte


säg inte att du vet
mer om mig än jag

säg inte att du känner
mitt hjärta bättre än jag

tro inte att du kan säga
vad jag har gjort för fel

hur jag borde förändras
ändra på mig själv

när du inte känner till hälften
vet bara lite av det jag vet

innan du gått tillräckligt länge
i de skor som är mina











Fri vers av Marreb
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-29 10:07



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Tänkvärda ord minsann!
2007-06-29

  Albert
värt att beakta
det är nog väldigt sant det där
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb