Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakgrundsmotiv

Inse det
jag var aldrig till någon betydelse för dig

Jag var bara bakgrunden med svaga konturer
som alltid fanns där

Du gav mig ingen förvarning
när du sprang iväg längs motorvägen
för vi vet båda två att du inte väntade dig
att jag skulle följa efter

Och när bilarna bullrade runt omkring oss
så hördes det nästan som dig
För även om du får mig att le
så säger du så hemskt mycket jag inte förstår

Så du lämnade mig till att titta och lyssna
medans du själv dansade iväg

För erkänn
du tänkte inte ens på att jag var där

Det var kanske därför
vi aldrig såg på varandra

För att jag bara
var ännu en person
i ditt liv

Men för mig var du den enda
som någonsing ställt en fråga till mig

Och trots att det var evigheter sedan
du ens såg mig
så följer jag efter dig
i hopp om att få återuppleva det

För du ska veta
att jag faktiskt saknar dig
Även om du glömde bort mig

Och även om jag bara
fantiserar ihop allting
så blir jag glad av dina ord




Fri vers av Karron
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-06-25 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karron