Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös dikt

Det är inte förrän nu
som jag ser meningslösheten
i ett formellt avsked

För det betyder egentligen
inte alls något
om man inte får se någon
så länge man känner till
deras existens

Och varför tar vi ens
farväl av något som vi
vet finns kvar?

För inte ens du försvann helt
För det var bara din röst
som inte längre ville
förklara något för mig

Fast det var väl bara så
att det inte behövdes
när du låg där på golvet
(Jag trodde aldrig jag
skulle få se dig blekare)

Det är över nu

Och du som alltid sa att jag
skulle klara mig själv
Förlåt om jag gör dig besviken
men jag vet inte om jag vill




Fri vers av Karron
Läst 162 gånger
Publicerad 2007-06-25 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karron