Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort sammanfattning av livet i tioårsperioder


Årsringar


 

Början  -  Tillit

       10-talet  -  Förvirring

  20-talet  -  Ångest

          30-talet  -  Depression

      40-talet  -  Sökande

    50-talet  -  Klarhet




Övriga genrer av Miset
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-06-25 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miset
Miset