Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är en dikt



Vad är en dikt
annat än

en tankarnas sammanfattning
en erfarenhetens skattkarta
en känslornas stenografi




Fri vers av Miset
Läst 976 gånger
Publicerad 2008-02-19 06:09



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
en känslornas stenografi...mkt bra uttryckt
2008-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra beskrivning.
2008-02-19

  Lena K Nilsson VIP
Låter som en mycket bra beskrivning!
2008-02-19

  Michaela Dutius
En mycket bra beskrivning av en dikt!
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Miset
Miset