Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hittar du



Vad hittar du på andra sidan Vintergatan, min vän?
Mörk materia
Svarta hål
eller
Gnistrande stjärnor




Fri vers av Miset
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 05:17



Bookmark and Share


    Melona
ÅH,
det
här tyckte jag om!


såå fint!
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Miset
Miset