Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer kärlek i ÄR... ;-)


Får jag? (Sweet Dreams Baby)



Får jag ta dig med ut på en resa -
en resa bort till drömmarnas land

Får jag ta dig med i en dans på vitsippsängar
där inga stängsel eller gränser finns

Får jag smeka dig med händer av sockervadd
och mata dig med röda hjärtan av finaste choklad

Får jag ta med dig på en tur ut i
en tankarnas virvelvind
där inga säkerhetsbälten finns

Får jag visa dig världens passionerade solglitter
och retfullt skrattande västanvindar

Låt oss leka i min värld av fantasi
och vackra drömmar -
låt mig ge min värme till din hud



Låt mig älska dig




Fri vers av Miset
Läst 807 gånger
Publicerad 2008-02-18 05:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sockervadd och choklad låter onekligen frestande.
Trist att jag är diabetiker.
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Miset
Miset