Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej Gunnar! Såhär har min dag varit.


Brev till Ekelöf

vaknar en morgon då
det hänger illvilja, magknip och meningslöshet i taket
vill helst krypa in mot väggen och
skolka
från den här dagen
men kliver upp ändå och kryper bort till datorn
för att levla upp min paladin eller kanske shamanen
eller warlocken
som är en gnome vid namn
nastasia
efter nastasia filippovna i idioten (det är en fantastisk bok)
rädd för meningslöshet?
jag lever med den, i den och runt den
och älskar med den varje dag mellan nio på morgonen och två på natten
jag har både gift och drömmar
så ge mig mage att leva eller mod att dö




Fri vers av nastasia_filippovna
Läst 490 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-26 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nastasia_filippovna