Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stängningsdags

låser om mig
kastar nyckeln
drar upp alla dragkedjor
knäpper alla knappar
och syr igen alla hål

för att rädda mig
från att gå sönder
och skydda dig
från mitt kaos

dina axlar bär inte pansar
så jag kliver i dessa järnstövlar
jag vet att du vet att jag låtsas lycka
förlåt men annars brister vi




Fri vers av nastasia_filippovna
Läst 547 gånger
Publicerad 2007-07-24 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nastasia_filippovna