Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lita på mig, min vän En regnbåge Försvinner aldrig


Säg bara inte Godnatt det är ett avsked

Jag blir glad
när du är Solen
Som lyser,skrattar

Trots molnig himmel
och ibland lessna
droppar

Lyser du där
Bakom
Finns till
Jag ser dig

För när det regnar
och du inte tycker
om
att bli blöt

Vet du,min vän
Det kommer ju
en regnbåge
sen

Hoppas att du inte
veknar, släcks
När alla
sårade
hinkar med
vatten
som himlen sköljer
dig med
Träffat
din varma rund
inuti
Kärnan
Den som ger
kraften
att lysa

Bländas inte
Du har din
glädjes
Sken

Be inte
om förlåt
För att
Du ibland
tror
Att
Du inte
ger
Den vackra
regnbåge
som ju hör
regnet till
Plats
brevid dig

Lita på mig, min vän
En regnbåge
Försvinner aldrig
Precis som du

Den bara hämtar kraft
Och byter ibland
skepnad
Den lyser ju där
Bakom
Finns till

Alltid

Lita på mig, min vän
En regnbåge
Försvinner
aldrig

Den hämtar kraft

Precis

som

DU

och

JAG


Rösta på bästa dikt»




Fri vers av Melisaac
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melisaac
Melisaac