Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vännen min

På andra sidan väggen, med en fin melodi.
Brevid mig på sängen, med ett stort hjärta.
På golvet i hallen, skrikandes.
Ihopsjunken i min famn, gråtandes.
På väg mot en rondell, med ett vackert skratt.
I köket, med nygjorda dumlemuffins.
På soffan, framför vänner.
Ute i luften, med många ord.
På Maxi, hand i hand.
Mot framtiden, tillsammans!




Fri vers av Teop
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-06-28 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teop
Teop