Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag vet nu


Om du log åt varje egenskap jag hade

så vet jag nu

att jag fanns i ditt hjärta




Övriga genrer av Malin Johansson
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-03-23 14:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Såg att jag glömde lite betygsättning här.
2005-03-23

    ej medlem längre
Det är viktigt att få veta att det var så, att man fanns i hjärtat även om det är slut. Det är en av de svåraste tankarna efter ett uppbrott man kan ha. Bra beskrivet.
2005-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.