Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga tårar till dig


Mitt hjärta har aldrig gråtit tårar
när det gäller dig
För när min inre röst viskar
lugnar mig
Säger meningar som jag tror på
som ligger långt bortom dig

Det tog mig ett tag att se
för svagheten inuti drog ner mig
men styrkan och mitt mod visade sig
Ingenting bra kan komma av detta
Ingenting bra kan eller skulle kunna bli
Det fanns aldrig,
Det kommer aldrig finnas vi




Fri vers av Malin Johansson
Läst 954 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-10 18:10



Bookmark and Share


  Jer
Outalad kärleken fanns endast mellan raderna.
2006-08-20

  Karin_B
En stark insikt, starkare än vad man kanske kan tro. För det utmanar samvaro, och inbjuder till den värsta fienden någonsin, ensamhet.
2006-08-19

  Manal
en dikt som speglar känslor, tankar och drömmar på ett sätt. Känner igen mig väldigt mycket, orden fick mig att minnas gamla tider.
2006-04-10

  Daemon
Obesvarad kärlek är ett otyg :-/

"Det tog mig ett tag att se
för svagheten inuti drog ner mig
men styrkan och mitt mod visade sig"

förslag:

"Det tog mig ett tag att se
för svagheten inuti drog ner mig
innan styrkan och mitt mod visade sig"
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.