Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn inom sig


Hon bär sitt barn inom sig
trampar över spruckna liv
livsdrömmar som tros gått i kras

Hon bär sitt barn inom sig
går vägen hon själv skapat
skapande av erfarenhet och ovisshet

Hon bär sitt barn inom sig
varsamt smeker dens själ
och säger lugnande ord
som bildar en trygghetens mening

Hon bär sitt barn inom sig
tar skydd från ondskans öppna sår
skyddar det hon har, det hon är
skyddar henne från allt som går

Hon bär sitt barn inom sig






Fri vers av Malin Johansson
Läst 836 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-14 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.