Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv nu


Så fullt är mitt huvud
det som existerar i tankarna
....exploderande

så djupt, långt in i min själ
det som lever inuti mig
....framtidens önskningar

Så djupt i längtans innebörd
vill jag ha tillbaks
det jag ägde förut

mitt liv




Fri vers av Malin Johansson
Läst 965 gånger
Publicerad 2006-05-24 16:41



Bookmark and Share


  Bellabella
Jätte fin ..du är påväg nu hjärtat älskar dig...puss
2006-09-04

  Jer
Precis.
2006-08-20

  aftermath
du e redan på väg att återfå det, genom din text!
2006-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.