Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
usch!! va längesen det var jag skrev på svenska...:S det märks att man är lite ringrostig... men men man kommer väl igång så småningom :)))


Tankeplåster


Som ett plåster sitter du där
så har du etsat dig fast
i mina tankar

Problematiskt
Nej
tycker ju om dig




Fri vers av Malin Johansson
Läst 1039 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-05-24 18:14



Bookmark and Share


  Jer
Hmm, för mej räcker det med första stycket, en perfect aforism!
2006-08-20

  stefan.g
Ja denna var verkligen spontant härlig.......
2006-08-03

  DanSan
*

Ja som ett plåster

på allt det där

som får livet

att ge kickar!!!

MVH Dan


*
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.