Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan

Kom låt oss göra
en resa
till
ett fjärran rike

Vi ska räkna
stenarna på vägen
Och träden
vi ska sjunga sorgsna
sånger i vinden

När vi kommer
fram
kastas
månljuset
på våra fötter

och när jag vänder
mig om
...........
är du försvunnen
sedan flera år




Fri vers av Laertes
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-29 14:37



Bookmark and Share


  Känslovarm
Vackert. Men min naiva sida röstar för ett alternativt slut.
2011-04-05

  Blumma.
! Wow, detta var bra...

Blev förvånad över slutet.

Kram.
2007-06-30

    sunnanvind
Vacker dikt med ett överraskande slut!
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes