Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill berätta om min dotter

Jag vill berätta om min dotter
som jag säkert har gjort förut
en ändlös vacker saga
som inte har ett slut
Du är 7 år nu
redan stora vuxna tjejen
du blir så himla arg när jag
blandar ihop den där dagis/fritids grejen
Smart är du också
minns saker som en annan stor
oftast är det fula ord
som du går och kallar din bror
Man får inte skratta åt dig
inte ens när det är bra saker du minns
då blir jag person non grata
då blir mamma den bästa som finns
Men ingenting gör mig så varm
för allt annat kan jag försaka
men inte när jag säger att jag älskar dig
och du viskar samma sak tillbaka
Man får en kram
så var den dagen perfekt
jag står och tittar på dig ibland
när du sover och din lampa är släckt
För du är så vacker i din djupa sömn
trygg när du vilar där
inget ont kan hända dig
så länge som pappa är här




Fri vers av Nicklasb
Läst 889 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-06-29 17:22



Bookmark and Share


  Blåbäret
precis som det ska vara...så fantastiskt uttryckt!
2008-08-07

  Madde69
Underbar kärleksförklaring som går rakt in i hjärtat!
2008-07-16

  Kim VIP
Vilken lycka om man valt en verbal pappa till barnet...!
2007-10-21

  -Ulla Tilemo- VIP
Ljuvligt skriven kärleksförklaring till en dotter! Applåd!
2007-10-04

  Michaela Dutius
Underbar kärleksfull text om en pappas kärlek.
Starka ord som stannar kvar
2007-09-21

  tjort
Jag har läst och kommenterat förut, men jag måste bara göra det igen!
Jag älskar verkligen den här texten! Den är helt sjukt söt alltså. Jag blir rörd! (Och det säger inte lite det!)

keep it up, som vi säger
2007-09-07

  FÖRBJUDENKÄRLEK
verkligen en fin dikt må jag säga (:
2007-08-25

  tjort
Jättejättesöt, verkligen!

Kul att se att du hittat ny skrivarglädje här på poeter.se, kan hålla med om att dikta förändrats mycket till det sämre…

katti

(kattitack på dikta, du vet, vi käbblades med varandra en del förut. Kötthövve kan du vara själv ;P)
2007-08-03

  Jorska
Vilken underbar och söt dikt. Den är så varm och trygg att jag bara vill bädda in mig i den. Jätte fin!
2007-07-01

  "Silver" VIP
Vad underbart det måste vara att få en dikt av sin pappa, en dikt så ömsint framförd med fina rim.
2007-06-29

  Albert
va glad jag blir nu när jag läser
tänk om min pappa hade skrivit en sån till mig när jag var liten, eller stor
kanske ska skriva om mina barn, så där, fast de är vuxna nu... ja det MÅSTE jag!
snygga rim och bra flyt, förresten
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb