Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teletubbisarna älskar varandra jättemycket!

Hur i helvete, kan man sakna teletubbies?
Och av tio dagar i Provance...
Blir hälften bara TV!
Stirrar i en timma på JÄTTEKRAMAR...
och samma film var eviga dag.

Bada är trivialt
Alfapet är trivialt
För en gångs skull också datorn...
\"Over the hills and far away,
Teletubbies come to play.\"




Fri vers av Lutien Selae
Läst 639 gånger
Publicerad 2007-06-29 19:52



Bookmark and Share


    SvartaRosen
Rolig!
Fattar precis vad du menar!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lutien Selae
Lutien Selae