Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn

Jag vill vakna och känna glädje och värme omkring mej
Inte som nu\"hur mycket ångest kommer idag?\"
Jag vill vara spontan och levande.

Att se våren pirra i kroppen gör mej glad,men ibland
så känns det som om jag inte får vara glad.

Jag vill ibland vara naiv som barnen och inte ta så
allvarligt på livet.Att bara kunna flyta med och
le och vara nyfiken.




Övriga genrer av mjuk
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-23 19:49



Bookmark and Share


    Mejja
Precis så är min längtan.
Här har du fångat in livets viktiga byggsten.
2006-04-22

  Cattis Rönn
Klart man ska vara glad...hellst nu när solen och våren är här...le och var nyfiken på livet....det är ett måste!! Bra skrivet!
2005-03-23
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk