Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du snöt dig, det såg jag nog


Du ljög för alla och med alla.
Jag såg dig stoppa näsan i handen.

De formades av dig och du av dem.
Jag såg er alla som moderiktiga dockor på rad
utpekade av dem som tror sig aldrig ljuga,
om andras halvsanningar.




Fri vers av Rosen VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-30 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP