Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den under en väldigt låg period i mitt liv. soundtrack: Pixies \"break my body\"


must be a devil between us or whores in my head

hey lover, borde inte du vara den med hårda ögon
som stirrar förbannelse mot mitt smaragd fejkade smile,
vi som aldrig förstod skillnad mellan att älska och våldta,
dina händer knäcker mina nyckelben för du vet inte hur man smeker ömt
och jag elektrifierar din hjärna till oroväckande höga volter,
åh du har så ömsinta rörelser när du ger mig blod på käften

I\'m the hard loser
you\'ll find me crashing through my mother\'s door
I am the ugly lover
you\'ll find us rolling on the dirty floor

bland dammkornen hör vår andning hemma,
jag ber dig förbryt dig på min kropp,
våldför dig på min själ,
det enda våra sinnen kan läsa utan att förirra sig i dunklad revelation
(halshugg med tre långsamma yxor då jag värjer mig mot misshandeln)
hör du hur jorden eroderar med sådan mordisk kvävningsattack
att inte ens ditt vackra ansikte kunde gråta rena pölar mot hennes kalla axel,
som jag styckar honom i rått kött men du tog aldrig mina kärleksbetygelser på allvar,
stackars älskling som skrek jävla kyliga styvmoders hora
när jag bara var hälen som slaktades till duvans näbb
(j\'ai baisé le prince comme il me violait)

I\'m a belly dancer
I\'ll shake forever and I\'ll never care
I\'m a building jumper
roof to roof you see me flying in the air

nej nej jag är en slyna, sluta smickra mig genom rosor och knytnävar,
men du, menar du verkligen att jag är en satans bitch som förtjänar
att få männens våldsamma begär att rippa upp min hud?
jag ber herrn om ursäkt om jag förringa min värdighet
till att tro mig bara vara en hora,
molest me and maybe I won’t fall apart
or maybe I will anyway, so
break my body, hold my bones, hold my bones

GÖR MIG FETT MYCKET ILLA

hurtmehurtmehurtmehurtmehurtmehurtme




Fri vers av Nny!
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-06-30 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nny!