Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Soundtrack: Lou Reed\'s Romeo and Juliet


cazzo jävla bomb i mitt nervsystem

de säger att den som aldrig riktigt levt kan heller aldrig dö

I don’t know if kato speaks the truth
eller om knekten ljuger oskulden ur hennes vävnad
jag vill du skall be för min sönderbankade kind,
jag vill du skall berätta om förr när ens beklädnad ännu
sakna brister, när den ännu var oförstörd
‘heroin are you my precious?’
total rip off på nationalteatern
men vem kan säga det bättre än så

jag borde egentligen offra hennes oskulds kött
to save my own soul for eternity
det känns som hans röst aldrig lämnat mitt huvud,
kan still förstå varför du har tragik insytt i din panna
vi var födda utanför heliga band,
sammanförda genom ett sadistiskt skämt från ödets väv

\"I was dancing when his brains run out on the street

and romeo had juliette
and juliette had her romeo\"

förutom att jag har en zombiefierad älskare vars
hallucigena pensieri sjuder mig till under zero
and beneath the meat you shall heal my cold fire,
tror inte du hör hur lågt jag än mumlar
(att du betydde niente, att du betydde way too fuckin much)
hata mig eller försök förstå att det som slaktas bakom gryningsljus
är inte ditt ömtåliga blue grape,
det var läppar som glömt hur man drog på smilbanden

kanske borde skala av mig färgen och erkänna
att spader dam kills
alltför brutalt
men i kärleksträsket blev jag bedrogen
och fick i hopp om salvation inget mer än orden,
det går inte och rädda dig, du är beyond alla helande gränser

\"the perfume burned his eyes
holding tightly to her thighs
and something flickered for a minute
and then it vanished and was gone\"

men jag älskar dig ändå,

du som är defekt i all din fullkomlighet




Fri vers av Nny!
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-07-08 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nny!