Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jaha, då blev de aktuellt med kärlek igen, che cazzo

\"you are my liar
so I will be your thief
because of you I came
because of you I leave\"

jag viker ihop mig själv med stora köttsår som sved av din blick,
det som slocknade på planetens stora filmduk
(gnistrade när du slet ur kontakten)
jag skulle kunna stirra in i solen för att bränna
ut mina tomma ögon av den anledning
att de får aldrig möta dina,
jag skulle kunna slita ut mina trumhinnor
därför jag får aldrig höra din röst...

jag gräver ner kärleken i stora desert öar,
allt jag stal från människor,
deras förtroende som jag så gärna spottade på...
du bankar i min själ för allt jag vet så rippar du upp mig inifrån
jag skulle kunna förstöra mina stämband
för jag får aldrig tala med dig,
jag skulle kunna kapa mina händer
(de får aldrig röra dig)

någonstans djupt letar stållika naglar sig igenom
lobsterröda hjärtan
för att borra tårar ur mina blåskadade ögon,
jag skulle satt glasfibret mycket närmare mitt skinn
därför att slita itu sin falska skepnad
hade gett så mycket mer lättnad än alla lögner som rinner mascara
through my pathetic life

jag som skulle lagt mitt hjärta runt en krok
and it pulled it out of its misery,
jag som skulle opererat ut mina lungor
på grund av smärtan när jag andas
(de får ändå aldrig andas i din närhet)


\"I wanna know why the monsters
that hurt you so
don\'t look like those things
that we battled so long ago\"





Fri vers av Nny!
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-11 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nny!