Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stackars dej, tänk att du också kunde få hamna där...


Inte i dag i alla fall.

Skräckslagen, naken och utlämnad

stackars dej.

Tyvärr kan jag inte fälla några tårar,

inte i dag i alla fall.

Utskämd, bortglömd och ensam,

stackars dej.

Tyvärr kan jag inte ens tycka lite synd om dej,

inte ens lite.

Bortglömd, undanknuffad och utskälld,

stackars dej.

Tyvärr kan jag inte stå till Din tjänst,

inte i dag i alla fall.

 Jag har egna sår att läka....




Övriga genrer av hellen
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-07-02 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen