Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tar fan livet av mej .

Jag har ont i armen ikväll.
Den Blöder.


Fimpen mot min hud ,
Och oj, min arm glöder.


Kärleken gör mej klibbig och röd.
Kärleken Svider .


För vet du älskling ? ,
Jag vett att du tycker om när jag lider.


Din ord kan döda mej.
Och jag vet att du kan.


Och kärleken till dej min vän.
Är inte någonstans sann.






Fri vers av Ångestbarn
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-02 18:22



Bookmark and Share


  Herbert
Hej, vill du röka Hasch med mig?
2007-07-04

  millie
Det var ju bra =) jag själv tycker inte om att skriva tex \"armen blöder\", skulle beskriva det på något annat sätt, annars verkar det som man är ute efter uppmärksamhet, men alla är ju olika. Go!
2007-07-02

    ej medlem längre
Vad annat kan man säga än att jag hoppas verkligen ej att det är självupplevt. En ganska ung skrift som passar innehållet.
Bra.
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ångestbarn
Ångestbarn