Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här finns det som jag vet du saknat så länge....


välkommen

Välkommen till min enkla boning...

kankse inte så lyxigt och välfyllt med ting som du väntat dig,

men här finns massor av vänskap, massor av positiv energi...

kom så ska jag bjuda dig på en stor uppfriskande rykande kopp

fylld av  all den kärlek och vänskap

 som jag bevarat och sparat på i alla dessa år

och....som jag väntat på att få ge bara till just..dej....kom!

värt att vänta på....

den rätta vänskapen...den rätta kärleken...

den sanna godheten....ta för dig

i morgon kan det vara försent...




Övriga genrer av hellen
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-07-02 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen