Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plockat ur verkligheten...


Ett medeltvärsnitt (?) genom Sverige.... idag (del 2)


Jenny, 32, är övertygad att hon är en stor rockstjärna fast att hon knappt kan sjunga eller spela något instrument. Hon blir blixtrande förbannad om man skulle antyda att det krävs någon musikalisk talang för en sådan aspiration. En wanna-be som har flera hang-arounds och har haft groupies - både manliga och kvinnliga sådana. Hon tycker detta är myyycket coolt.

Lennart, 75, har en rygg som mer eller mindre ständigt gör ont efter 50 års arbete som plattläggare. Han jobbar trots detta med att anlägga och sköta trädgårdar, och som plattläggare. Han är uppe långt innan solen går upp eftersom han har en orolig själ. Han jobbar svart, men han jobbar inte som en trettioåring, utan tre trettioåringar. Han gör bara bra jobb som han inte tar mycket betalt för.

Frank, 45, håller kurser i grafisk design på ett välkänt företag. Han kollar in tjejer som han tycker är snygga och förför dem, antingen på toaletten (under lektionstid) eller i sin hippa musikstudio som han jobbar i på sin fritid. En del tjejer tycker att han är äcklig, medan andra faller pladask för honom. Han åker skateboard och anordnar många kick-offs på företag. Han har döpt sin son, inte till ett namn, utan till ett substantiv. Hans fru känner säkert till hans många "snedsteg", men håller fast vid honom.



OBS! Namnen är fingerade.




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-02 23:14



Bookmark and Share


  Teddy
Här kom ju tvåan. Bra denna med, men inte lika lättsam kanhända. Blir det en trea är jag där och läser.
2007-07-11

  småbusig
hehehe... no further comments... skulle möjligtvis i så fall vara \"Denna bussen är kapad, kör mig till Eslöv\" =)
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna