Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte bara regnet som faller ... även förfallet strömmar till i stridbara fåror...var finns tittarombudsmannen... jag bara frågar...


ur led är civilisationen...tro mej...



\"men hur kan du påstå att vi lever i ett civiliserat samhälle\"
sa han
... med ett föraktfullt leende på de krökta läpparna

\"när dom fortfarande säljer oparfymerad kattsand...
... och i plastförpackning...\"




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-11 20:24



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Jaa det är ju alldeles förfärligt...oparfyrmerad kattsand o i plast te på köpet! Hade ju helt klart varit bättre med parfymerad sand ju i papp...o så hade man fått slängt en jäkla massa parfymerad sand över vår jord för nån katt går då rakt inte o gör sina behov i parfymsand!!
Håller me dig! \"Ur led är civilisationen\" Man undrar vilka perspektiv folk har?
2007-07-12

    Maria Malm
..men snart finns nog bot och bättring, så detta slipper fortgå...
2007-07-11

    Nattviol
\"alltså - JAG tycker att inte
bara kattsanden
ska parfymeras -
även katter och hundar
borde dofta bättre -
alltså, så tycker jag!\"
med extremt krökta läppar..........
(skön betraktelse av ett
samhälle i totalt förfall -
iaf mentalt...)
= D
2007-07-11

  ia VIP
*ler stort*
så mycket i så få ord...
fullkomligt lysande!!!!!
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk