Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt Kapitel

Snart börjar ett nytt kapitel
Men vågar jag vända sida?
Jag är både rädd och nyfiken på vad som händer näst
Om jag vänder sida finns det ingen väg tillbaka
Och gör jag det inte så sitter jag fast
Jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte vänder
Ändå är jag tveksam att lämna allt
Nästa kapitel har alltid varit långt borta, på säkert avstånd
Bara fantasier och drömmar
Nu är jag här, på sista sidan
Redo att starta ett nytt kapitel, men ändå så rädd




Fri vers av Manito
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-07-03 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manito