Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står på en klippa

Står på en klippa
Vet att jag förr eller senare måste flyga
Kan bara hoppas
att vingarna bär




Fri vers av Manito
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-03 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manito