Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sjunker jag drunkar jag faller




Jag sjunker jag drunknar jag faller

Djupt långt bort

Dina ögon är som kvicksand, fast vackrare


Svårt att stå emot

Där inne glimtar en gnutta kärlek

Kärleken får mig att vilja sjunka djupare i dina ögon,
Och somna in i din famn

För evigt.




Fri vers av Patrick K
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-03 23:12



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En helt underbar dikt...vilken härlig poetisk dramatik - tack !!!
2007-07-04

    Lindizz
Så vackert skrivet....*ler
2007-07-04

  frökenjulie
vackert.\'
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K