Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elegant elefant

En elegant elefant så rosa och ful

Glänsande fant en elegant elefant

Elegant så elefant

En elefant så elegant så sant

Elefant du är elegant




Fri vers av akseli
Läst 726 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-25 00:22



Bookmark and Share


  bo.rackson
Alltid kul att leka med orden och meningarna...

M.
2007-12-10

  Josef Winroth
Roligt ordvrängeri...
2005-03-25

    ej medlem längre
Elegalet!
2005-03-25

  _Mian_
Tack för nattskratt - otroligt roligt skrivet.
2005-03-25

  swimsus@gmail.com
En gång när jag prenumererade på Kalle anka & Co var det i uppgift att rita av en dansande elefant. Din dikt påminnde mig om detta..( Det är menat som en komplimang!!=-)) Bra.
2005-03-25
  > Nästa text
< Föregående

akseli
akseli