Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om att det är insidan hos en människa som räknas. För att insidan finns kvar men utsidan förändras hela tiden.


Insidan består

Alla ser varann på utsidan
Vem är fin och vem är ful?
Ingen ser någon på insidan
Vem som är fin och vem som är ful.
Utsidan förändras varje år
Men insidan för alltid består.




Fri vers av nikko
Läst 321 gånger
Publicerad 2007-07-04 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nikko