Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Jag drömde en gång att allt jag ville ha jag fann
Men jag visste ett drömmen var för bra för att vara sann
jag drömde att det var fred på jorden
Men visste att ingen någonsin skulle säga de orden.
Jag drömde att jag var älskad av dig
men visste att det aldrig skulle hända mig

Därför ville jag drömma resten av mitt liv.
Så jag tog fram min kniv.
Jag la den mot min hals
Och dansade min sista vals.
Jag började trycka, och kände för första gången känslan av lycka

Nu finns inget ont mer.
Jag bara drömmer fler och fler
drömmar om hur allt är bra
Allt fungerar varenda da\'
Ingen saknar mig
Ingen sörjer mig
Men ingen hatar mig.

För första gången är jag lycklig.




Fri vers av nikko
Läst 686 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nikko