Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Løftens andetag

 

de førsta tonerna i sonettens fløde

biter tag i mig

minnena bløder och jag rivs upp igen

øppet blodkærl

spotta på mig medans du kan

 

dina dofter har læmnat mitt yttre

men fortfarande dras jag ner

under ytan

 

och ditt mørker ær avlægset nu

men dina moln ær kvar på min himmel

jag ønskar jag kunde skæra loss

dina ord

likt en bøld

från min hud

 

låt mina tankar vila någon annanstans

 

befrielse ær att høra utan att påverkas

jag har upplevt det førr

ska jag uppleva det igen

 

innan mina løften slutar att andas?




Övriga genrer av Skosnöret
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-26 21:33



Bookmark and Share


    Umbrella
den här var jättebra! :) Gillar dina speciella förklaringar och uttryck. den är liksom lätt att förstå. Applåd är du värd.
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret